Početna Sport Šćepanović: Da je Zvezda imala uticaj na nas, Ivanić bi sada bio...

Šćepanović: Da je Zvezda imala uticaj na nas, Ivanić bi sada bio u Ljutice Bogdana

0

zoran-scepanovic-scepanovic-vojvodina

Predsednik Vojvodine kaže da je poslednja Partizanova zvanična ponuda za Mirka Ivanića iznosila milion i po evra.
Mančester junajted i Real Madrid mogli su da obave transfer u poslednjim trenucima prelaznog roka (da nisu zakasnili), ali Partizan i Vojvodina – ne. Predsednik “lala” Zoran Šćepanović je dan posle “sapunice” kakva se ne pamti u srpskom fudbalu objasnio okolnosti pod kojima je Mirko Ivanić ostao u Novom Sadu.

Na zvaničnu ponudu Partizana od milion i po evra smo se zahvalili i rekli da nismo zainteresovani. Zvanična priča za nas i Ivanića je bila završena oko 15.30 časova, a novi kontakti su usledili između 22 i 23 časa. To, priznaćete, nije tajming da se razgovara o sportskim stvarima“, rekao je Šćepanović za “Sport”.

Prema nezvaničnim informacijama, Partizan je dok je vreme “curelo” podigao ponudu na dva miliona evra, a Vojvodina tražila i procente od naredne prodaje.

Kao klub smo se ozbiljno ponašali dok su pregovori bili ozbiljni i imali zvaničnu formu. Posle toga je bilo neformalne komunikacije u okviru sportskog sektora, ali se ništa nije promenilo“, demantuje Šćepanović i u izjavi “Sportskom žurnalu” dodaje:

Kako neko može da misli da ja kao predsednik, bez konsultacija sa klupskim rukovodstvom, mogu sam da odlučujem o transferu najboljeg igrača? Kako o realizaciji transfera da se razgovara na brzinu, noću? I da to odobrimo na reč, bez dobijenih bankovnih garancija. U Vojvodini se ne radi tako“.

Na spekulacije da je Ivanićev transfer “minirala” Crvena zvezda, kako bi sprečila glavnog konkurenta za titulu da se silno pojača, Šćepanović kaže:

Da je Zvezda imala uticaj na nas, Ivanić bi sada bio u Ljutice Bogdana“.

Autor i foto: mondo.rs