Početna Sport Stonoteniserke Novog Sada među osam najboljih u Evropi

Stonoteniserke Novog Sada među osam najboljih u Evropi

0

Stonoteniserke kluba “Novi Sad” s ponosom mogu da kažu da su ostvarile najveći uspeh u istoriji svog kluba- šesti put su postale šampionke Srbije.

Gradonačelnik Miloš Vučević i član Gradskog veća za omladinu i sport Ognjen Cvjetićanin ugostili su u Gradskoj kući stonoteniserke Tijanu Jokić, Radmilu Tominjak, Anetu Maksuti i Sabinu Šurjan, trenera Slobodana Stojanova, kao i predsednika kluba Dana Fracilea.

– Stonoteniski klub “Novi Sad” radi u tišini, ne hvale se mnogo, zadovoljni su sa uslovima koje imaju i vrlo su zahvalni, pa zaslužuju i veću podršku. Čestitam ovim devojkama, mladim damama, na borbenosti, na rezultatima, uspehu, na hrabrosti, požrtvovanosti i odricanju – izjavio je Vučević.

Stonoteniserke su na prijemu nosile majice sa brojem šest i godinama kada su odnele šampionske titule, a najmlađa od njih, osamnaestogodišnja Radmila Tominjak, ponosno je držala pehar osvojene Superlige Srbije.

– Teška je sezona iza nas, sa mnogo turnira i takmičenja. Izuzetno sam ponosna na svoju ekipu i članove kluba, jer smo pružale maksimum na treninzima i turnirima i mislim da se to isplatilo. Sad nas očekuje i Liga šampiona, teži period, a period pred nama je isključivo za vežbanje. Nadam se da će i na tom turniru pružiti maksimalnu igru i ostvariti dobar rezultat – poručila je kapitenka ekipe Tijana Jokić.

Izvor: nsuzivo.rs
Foto: Pixabay