Početna Sport Takmičenje nastavljaju u Istanbulu: Odbojkaši Vojvodine sutra igraju protiv Galatasaraja

Takmičenje nastavljaju u Istanbulu: Odbojkaši Vojvodine sutra igraju protiv Galatasaraja

0

Odbojka

Posle nešto više od meseca dana odbojkaši Vojvodine nastavljaju takmičenje na evrosceni. Protivnik u Kupu Izazivača, gde je novosadski sastav stigao do osam najboljih ekipa, im je turski Galatasaraj. Prvi susret igra se u Istanbulu.
U skladu sa ambicijama za evropska takmičenja, tako i sada, odbojkaši Vojvodine, bez obzira na činjenicu da je reč o iskusnijoj ekipi, Galtasaraju, uz prepoznatljiv pristup igri i motivaciji, koja sigurno neće izostajati veruju da u dvomeču sa predstojećim protivnikom mogu do pozitivnog rezultata.

Uloga favorita na strani je ekipe turskog supreligaša na čelu sa trenerom Guljineli Flavijom.

“Galatasaraj je trenutno peta ekipa u turskom prvenstvu. jako iskusna ekipa, predvođena sa tri iskusna stranca, dva Čeha i sa jednim Francuzom. Igraju jako dobro na domaćem terenu. Olakšavajuća okolnost je što revnaš igramo u Novom Sadu”, istakao je Strahinja Kozić, trener OK „Vojvodina NS seme“.

Utakmica četvrtfinala Kupa Izazivača u kojoj se sastaju Galatasaraj i Vojvodina igra se u istanbulskoj hali „Burhan Felek“ u sredu od 17 časova po našem vremenu. Revanš meč na programu je 10. marta u Novom Sadu.

Izvor: RTV
Foto: okvojvodina.org