Početna Sport Talenat nema cenu – besplatna škola fudbala u Novom Sadu

Talenat nema cenu – besplatna škola fudbala u Novom Sadu

0

Otvoren čas fudbala na SC “Sajmište“, na kome će biti odabrano pedesetoro dece, održaće se 25. jula u 18 časova. Prijave su u toku.

Širom Srbije nastavlja da se širi poruka – talenat nema cenu. U saradnji sa našim proslavljenim sportistima, kompanija Mozzart je pokrenula projekat Besplatnih škola sporta, a oko 300 dece je do sada dobilo šansu da se oproba na fudbalskom, odbojkaškom, košarkaškom i rukometnom terenu, bez plaćanja članarine. Posle Beograda, Niša i Aranđelovca, projekat se nastavlja u Novom Sadu u okviru Besplatne škole fudbala “Petar Puača”.

Kroz sjajnu fudbalsku radionicu nekadašnjeg našeg reprezentativca, od 2006. godine prošlo je na hiljade mladih nada. Bivši golgeter Crvene zvezde, Partizana, Vojvodine i mnogih klubova iz Italije, Španije, Francuske uz podršku kompanije Mozzart tokom avgusta organizuje besplatne treninge za dečake od 9 do 15 godina. Prijave su na telefon 062/333-021, a otvoreni čas na kome će biti izabrano 50 polaznika održaće se 25. jula od 18 časova u SC “Sajmište”.

“Deca će dobiti priliku mesec dana besplatno da treniraju tri puta nedeljno u našoj školi. Obezbeđena im je oprema za trening, a biće i mnogo iznenađenja poput posete naših proslavljenih fudbalera. Troje najboljih ćemo nagraditi besplatnim pohađanjem škole “Petar Puača” u periodu od godinu dana, a Mozzart je dodatno obezbedio za najboljeg polaznika učešće na kampu Dejana Stankovića na Divčibarima”, istakao je Petar Puača.

Nekadašnji osvajač juniorske Zlatne kopačke Evrope već deceniju i po je izuzetno posvećen radu sa mladima, a iz njegove trofejne škole fudbala ponikao je veliki broj igrača koji sada igraju u Super ligi, Prvoj ligi i u inostranstvu.

Izvor: RTV
Foto: Pixabay