Početna Sport Traži se karta više za utakmicu Vojvodina – AZ Alkmar

Traži se karta više za utakmicu Vojvodina – AZ Alkmar

0

fk-vojvodina,-karadjordje_660x330

Stiže AZ, a odlična Voša ima priliku da izbori Ligu Evrope. Fudbalska groznica trese Novi Sad…
Vojvodina, predvođena Nenadom Lalatovićem, igra odlično.

Novosađani u Superligi ređaju pobede, a poslednja protiv Javora (4:0), izvojevana u nedelju uveče odlična je uvertira pred odlučujuće utakmice sa AZ Alkmarom u plej-ofu za Ligu Evrope.

Šansu koju ima generacija fudbalera novosadskog kluba možemo nazvati i istorijskom. “Lele” poslednjih godina nisu igrale bolje i lepše i imaju veliku priliku da se po prvi put plasiraju u UEFA liga takmičenje.

To su osetili i navijači, koji su u ponedeljak pohrlili na blagajne stadiona “Karađorđe”. Ulaznice za prvi meč plej-ofa puštene su u prodaju i to je razlog gužve koje je danas zabeležena ispred stadiona Vojvodine.

“Interesovanje publike je zaista veliko. Redovi ispred blagajni na koje sam video znače da ćemo imati fenomenalnu podršku sa tribina. Svesni smo značaja duela i mogućnosti da ostavrimo uspeh za anale”, istakao je Aleksandar Paločević za “Novosti”.

Jedan od najboljih igrača Vojvodine ove sezone.priželjkuje pobedu od 2:0.

“Uveren sam da će trener Nenad Lalatović sve da ‘namesti’ kako valja. Imamo motiv, dodatni elan nam nije neophodan, a smatram da je jedini moguć recept napad. Sigurno ćemo igrati ofanzivno, s presingom i željom da ih što pre ‘otvorimo'”, dodao je Paločević.

Utakmicu će suditi Paulo Taljavento.

Cene ulaznica su 200 dinara Sever, 300 Istok i 500 Zapad. Južni deo tribine prema Zapadu rezervisan je za škole fudbala i učenike.

Autor: mondo.rs, Novosti
Foto: fkvojvodina.rs