Početna Sport Treći uzastopni remi Vojvodine

Treći uzastopni remi Vojvodine

0

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Radnika rezultatom 1:1 u osmom kolu Super lige Srbije.

Strelac za Vojvodinu bio je Aleksandar Busnić u 48. minutu.

Radnik je imao prvu šansu na meču, Spasić je sa distance šutirao, ali je Simić paradom sačuvao svoj gol.

Voša je ubrzo uzvratila, Kabić je u 13. minutu prošao po levom boku, vratio povratnu kroz peterac, a na drugoj stativi Zukić je zamalo zakasnio da pogodi nebranjeni ugao. Nakon toga je šansu imao i Traore, koji je sa ivice šesnaesterca uhvatio volej i šutirao preko gola.

Radnik je poveo u 21. minutu, Babić je pronašao rupu u odbrani Vojvodine, proigrao je Spasića, koji je pogodio sam desni ugao nemoćnog Simića za 1:0.

Voša je nastavila da napada i da stvara šanse, a u Baraj u 28. minutu je iskoristio lošu reakciju odbrane Radnika, primio je loptu na grudi i sa ivice šesnaesterca gađao dalji ugao, ali je golman Ranđelović zaustavio njegov udarac. U 32. minutu Vidakov je pripretio posle centaršuta Lazarevića, glavom je sa peterca gađao pored stative i to je bio i poslednji pokušaj u prvom delu igre.

U prvom napadu na startu drugog poluvremena, Vojvodina je imala novu šansu, Lazarević je odlično šutirao sa distance, a Ranđelović je ponovo sačuvao mrežu sjajnom intervencijom.

Golman Radnika, nakon tri uspešne intervencije, nije mogao ništa u 48. minutu, kada je Baraj pokrenuo akciju pasom na levi bok do Milosavljevića, koji je vratio povratnu kroz peterac, a tamo je sačekao Busnić za 1:1. Odmah nakon pogotka i Baraj je imao solidnu priliku, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Voša je nastavila da dominira, ali se i Radnik dobro postavio i organizovano branio svoj gol. Trener Voše Milan Rastavac odlučio je da osveži napad, uveo je Miloševića i Neškovića umesto Kabića i Vidakova, ali su gosti i dalje teško dolazili do opasne zone.

Sledeću šansu Vojvodina je imala u 81. minutu kada je Bjeković sa 20 metara šutirao preko gola, što je ujedno bio i poslednji pokušaj za promenu rezultata.

Vojvodina je vezala treći remi i sada je druga na tabeli sa 13 osvojenih bodova.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay / FK Vojvodina