Početna Sport U nedelju na Karađorđu duel vodećih u Superligi, ulaz slobodan

U nedelju na Karađorđu duel vodećih u Superligi, ulaz slobodan

0

U petom kolu Superlige fudbaleri “Vojvodine” u nedelju dočekuju ekipu “TSC”-a iz Bačke Topole.

Ovo će biti prvi zvaničan meč između dva tima, ujedno i duel jedine dve ekipe koje su u prva četiri kola osvojile maksimalnih 12 bodova.

Šef stručnog štaba “Vojvodine” Nenad Lalatović kaže da očekuje pobedu svojih izabranika, ali da se ekipi sa severa Bačke ne sme pretiti.

– Svoj kvalitet su pokazali time što su, baš kao i mi, vezali četiri pobede. Imaju iskusan tim, sa dvojicom iskusnih štopera, isped kojih igra Tumbasević, a tu je i Silađi, kao i bivši trener “Vojvodine” Sabo. Meni je bitno to što ćemo na teren izaći u najjačem mogućem sastavu i što je atmosfera među igračima fenomenalna – rekao je Lalatović i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Utakmica se igra u nedelju od 20 časova, a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu za zapad na glavnoj blagajni, za istok na blagajni na istočnoj tribini, a za sever u prostorijama navijačke grupe “Firma”.

Uz ličnu kartu na uvid, jedno lice moći će da preuzme najviše tri ulaznice, a blagajne će biti otvorene dva sata pre početka utakmice.

Izvor: FK Vojvodina
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić