Početna Sport Utakmica između “Vojvodine” i “Voždovca” završena bez golova

Utakmica između “Vojvodine” i “Voždovca” završena bez golova

0

Nikola-Antić1

Na novosadskom stadionu “Karađorđe” fudbaleri “Vojvodine” odigrali su sa ekipom “Voždovca” nerešeno 0:0 utakmicu trećeg kola plej ofa Super lige Srbije.

Iako je već u prvim minutima utakmice “Vojvodina” imala čak dve šanse da ostvari vođstvo, tandemskom igrom MelegAšćerić i MalbašićMeleg, lopta je oba puta završila mimo mreže gostujućeg tima.

Gosti su vrlo brzo uzvratili napadom iz kornera, ali nepreciznim udarcem glavom Mihajlova lopta je završila visoko iznag prečke.

Iako početak utakmice to nije nagoveštavao, ostatak prvog poluvremena protekao je u ne naročito sadržajnoj igri, tokom koje nijedan od timova nije stvorio ozbiljniju priliku za postizanje gola.

“Vojvodina” je bila ofanzivniji tim i u drugom poluvremenu, ali je do prve prave prilike došla tek u 63. minutu. Meleg se dobro ubacio po levoj strani i centrirao, na loptu je natrčao Trujić, ali je glavom sa pet-šest metara praktično dodao loptu golmanu Miloševiću.

Još dve šanse, u 69. i 70. minutu, u vidu slobodnog udarca na oko 20 metara od gola Beograđana, i dobrog centaršuta samo minut kasnije, pružile su mogućnost crveno-belom timu da povede, ali na žalost publike, rezultat je do kraja utakmice ostao nerešen.

Čuvar mreže “Voždovca” odigrao je značajnu ulogu u jučerašnjem okršaju, budući da je stao na put pokušajima Ašćerića i Melega da pred kraj meča odnesu pobedu i obezbede koji bod više za svoj tim.

“Vojvodina” sada ima 33 boda i nalazi se na petom mestu na tabeli.

Autor: NsHronika.rs
Foto: fkvojvodina.rs