Početna Sport Vaterpolisti “Vojvodine” počeli pripreme za novu sezonu

Vaterpolisti “Vojvodine” počeli pripreme za novu sezonu

Vaterpolisti “Vojvodine” počeli su sa pripremama za predstojeću sezonu.

Prvi trener Voše Darko Bilić nalazi se u Kragujevcu na pripremama juniorske reprezentacije, pa su za seniore zaduženi Vladimir Obrovski i Đorđe Popović.

Obrovski, pomoćnik prvog trenera, kaže da ekipa još uvek nije kompletirana, te da će u toku sledeće nedelje znati ko će se još pridružiti timu, nakon čega će početi ozbiljniji rad.

– Ovo su uvodni dani, pa ćemo imati jedan trening dnevno. Priključili smo dosta mlađih igrača, koji su prošle godine bili u “Dunavu” i još nekoliko mlađih, kadeta, koji su bili pri reprezentativnim selekcijama. Svi će trenirati zajedno, pa ćemo videti ko će se izboriti za prvu ekipu – dodaje Obrovski.

U tim se vratio golman Milan Vitorović, stigao je i Marko Bolović, a pojačanje je i centar Nenad Stojčić. Tim su napustili Filip Filipović i golgeter Marko Radulović.

Pripreme će “Vojvodina” odraditi na Slanoj bari i u Sarajevu, gde će učestvovati na turniru. Pre početka zvaničnih takmičenja, sparingovaće sa domaćim i stranim ekipama.

– Drago mi je što uprava radi na ovakav način, što su doveli ljude koji su nekada igrali ovde i koji će znati da se oduže za to, kao i to što su ukazali poverenje mlađima i uključili i njih u rad s prvim timom. Nadam se da će se ovih dana ekipa kompletirati sa ta dva, tri pojačanja – zaključuje kapiten tima Mirel Ćatović.

Izvor: Dnevnik
Foto: Ilustracija/Pixabay