Početna Sport Vaterpolisti “Vojvodine” počeli pripreme za novu sezonu

Vaterpolisti “Vojvodine” počeli pripreme za novu sezonu

0

Vaterpolisti “Vojvodine” počeli su sa pripremama za predstojeću sezonu.

Prvi trener Voše Darko Bilić nalazi se u Kragujevcu na pripremama juniorske reprezentacije, pa su za seniore zaduženi Vladimir Obrovski i Đorđe Popović.

Obrovski, pomoćnik prvog trenera, kaže da ekipa još uvek nije kompletirana, te da će u toku sledeće nedelje znati ko će se još pridružiti timu, nakon čega će početi ozbiljniji rad.

– Ovo su uvodni dani, pa ćemo imati jedan trening dnevno. Priključili smo dosta mlađih igrača, koji su prošle godine bili u “Dunavu” i još nekoliko mlađih, kadeta, koji su bili pri reprezentativnim selekcijama. Svi će trenirati zajedno, pa ćemo videti ko će se izboriti za prvu ekipu – dodaje Obrovski.

U tim se vratio golman Milan Vitorović, stigao je i Marko Bolović, a pojačanje je i centar Nenad Stojčić. Tim su napustili Filip Filipović i golgeter Marko Radulović.

Pripreme će “Vojvodina” odraditi na Slanoj bari i u Sarajevu, gde će učestvovati na turniru. Pre početka zvaničnih takmičenja, sparingovaće sa domaćim i stranim ekipama.

– Drago mi je što uprava radi na ovakav način, što su doveli ljude koji su nekada igrali ovde i koji će znati da se oduže za to, kao i to što su ukazali poverenje mlađima i uključili i njih u rad s prvim timom. Nadam se da će se ovih dana ekipa kompletirati sa ta dva, tri pojačanja – zaključuje kapiten tima Mirel Ćatović.

Izvor: Dnevnik
Foto: Ilustracija/Pixabay