Početna Sport Vaterpolisti Voše večeras protiv ekipe Mladost

Vaterpolisti Voše večeras protiv ekipe Mladost

0

1065-vaterpolo-1

Vaterpolisti Vojvodine su u prošlom kolu Triglav regionalne lige zabeležili prvu ovosezonsku pobedu, a večeras i u nedelju očekuju ih dva teška susreta sa hrvatskim timovima Mladošću iz Zagreba i Primorjem iz Rijeke u okviru Triglav regionalne lige. Prenos meča protiv Mladosti možete pratiti na prvom programu RTV od 19 časova.
Prethodne dve nedelje smo iskoristili da obnovimo energiju za dva važna susreta koja nas očekuju protiv Mladosti i Primorja. Mladost je uz Partizan vaterpolo institucija, imaju sedam titula prvaka Evrope, tu je ponikao veliki broj reprezentativaca, a imaju jak i agresivan sistem igre.

Primorje je prošle godine zabeležilo istorijski uspeh osvojivši nacionalni Kup, prvenstvo, Regionalnu ligu i vicešampionsku titulu u Evropi. Imaju izuzetno kvalitetan tim i nekoliko reprezentativaca. Naš zadatak je da u obe utakmice uđemo maksimalno koncentrisano i da damo sve od sebe. Imali smo u prethodnom periodu problema sa bolestima i povredama igrača, ali to ne sme da nam bude opravdanje“, rekao je trener Vojvodine Vladimir Cukić.

Jedan od povređenih igrača u prethodnom periodu je i Boris Šiman, koji se oporavio pred važne duele.

Posle dolaska novog trenera i adaptacije odlino smo odradili meč sa Radničkim. Nismo pali posle ove pobede već smo nastavili da treniramo. Iz utakmice u utakmicu se dižemo i verujem da ćemo biti sve bolji. Mladost ima nekoliko reprezentativaca, kao i Primorje. Trudićemo se da pružimo što veći otpor i da pokažemo da nismo za potcenjivanje“, rekao je Šiman.

Pored njega na povrede su se žalili i Prekogačić, Trkulja i Porobić, dok su stomačni virus imali Marić, Ćatović i Gvozdanović.

Utakmica protiv Mladosti igra se večeras od 19 časova na Slanoj bari (prenos na RTV), a sa Primorjem u nedelju u isto vreme i na istom mestu.

Autor: Dnevnik