Početna Sport Večeras na Karađorđu Voša dočekuje Crvenu Zvezdu

Večeras na Karađorđu Voša dočekuje Crvenu Zvezdu

0

Fudbaleri Vojvodine danas na stadionu “Karađorđe” dočekuju Zvezdu u 25. kolu Superlige. Trener Vojvodine Dragan Ivanović izjavio je da njegov tim ima imperativ pobede, ako želi da nastavi borbu za vrh tabele u derbiju protiv Crvene zvezde koji se igra u sredu na Karađorđu. Ivanović očekuje takmičarsku utakmicu i nada se da njegovi igrači mogu da iskoriste slabe strane rivala.

Šef stručnog štaba Novosađana je dodao i da mnogi nisu verovali da će Vojvodina izdržati toliko u trci, ali da on jeste i da je zato prihvatio posao. Ujedno, osvrnuo se i na prethodnu utakmicu koju je Zvezda dobila sa 4:1 i pozvao na oprez jer je moglo da bude i ubedljivije.

Vojvodina će igrati sa samo jednim defanzivnim veznim igračem, dok je Zvezda na tom delu terena u prednosti pre svega zbog Donalda i Le taleka koji su fizički spremni igrači.

Sa druge strane, trener Zvezde Miodrag Božović očekuje pobedu i najavio odlazak iz kluba, ako njegov tim ne slavi u derbiju protiv Vojvodine.

Derbi se igra večeras od 18 časova.

Trenutno je Zvezda vodeća sa 61 bodom, dok je Vojvodina treća sa 54 boda.

Podsetimo ova utakmica zamalo je bila otkazana zbog zahteva policije da se Zvezdinim navijačima obezbedi istočna tribina “Karađorđa”, jer u suprotnom neće moći da garantuje bezbednost navijača. Na kraju je njihov zahtev ispunjen.

Autor: 021.rs