Početna Sport Večeras prva meč lopta za odbojkaše Vojvodine

Večeras prva meč lopta za odbojkaše Vojvodine

0
OK Vojvodina

Odbojkaši Vojvodine gostuju danas u Novom Pazaru, gde imaju prvu priliku da odbrane titulu prvaka države.

Novosađani su iskoristili prednost domaćeg terena u prva dva meča, pa u finalnoj seriji vode sa 2:0 u pobedama, te su na korak od petnaeste po redu titule i jednog od ciljeva koji su imali u ovoj sezoni.

U redovima Vojvodine su zadovoljni podrškom publike, koja im je dala vetar u leđa. Međutim, sada im predstoji meč u dvorani “Pendik” sa ekipom koja je poznata po konstantnoj podršci svojih navijača.

Šef stručnog štaba Vojvodine Nedžad Osmankač smatra da će treći duel sa Novim Pazarom biti drugačiji, jer je reč o timu koji koristi prednost domaćeg terena.

Predstoji divovska borba dva tima koja su pokazala najviše ove sezone. Dovoljno smo se pripremili za sve izazove i ako damo sve od sebe na terenu možemo da očekujem povoljan rezultat“, poručuje Osmankač.

Korektor Vitalij Suhinjin poručuje da su utakmice bile teške, iako bi rezultat od 3:0 u prvom meču i 3:1 u drugom, mogao da pokaže drugačije.

Utakmice bile teške, uložili smo mnogo i to su pobede celog tima, a ne pojedinaca. Ako budemo bili maksimalni i motivisani, verujem da sezonu možemo završiti i u Novom Pazaru“, zaključuje on.

Meč između Vojvodine i Novog Pazara počinje u 18 časova.

Izvor: 021.rs
Foto: OK Vojvodina