Početna Sport Vikend u znaku odbojke na pesku!

Vikend u znaku odbojke na pesku!

0

odbojka na pesku1

Danas je počeo turnir u odbojci na pesku. U devet gradova u Srbiji ove sezone održava se Prvenstvo Srbije u ovom sportu.

Danas je dan namenjen za kvalifikaciju timova koji imaju manje iskustva i manje godina, a za vikend možete očekivati timove koje ste imali prilike i ranije da partite u ovom sportu, najavio je Dragan Grbić, direktor takmičenja u odbojci na pesku Odbojkaškog saveza Srbije.
Tokom vikenda ljubitelji ovog atraktivnog sporta moćiće da prate takmičenje na našoj gradskoj plaži Štrand. Do sada je odigrano četiri turnira, u Novom Sadu se igra peti po redu. Za osvajanje titule nacionalnog prvaka u odbojci na pesku ostalo je da se odigra još tri turnira u Šapcu, Zrenjaninu i Somboru. Finale se održava od 27. do 29. avgusta u Beogradu na Adi Cicanliji.
I ove godine organizovana je besplatna škola odbojke koja se održava u subotu od 10 do 17 časova, a u nedelju od 15 časova. Školica je napravljena sa idejom da neki novi klinci krenu stazama naših slavnih i poznatih odbojkaša i da nauče kako da zavole ovaj sport.
Svi su pozvani da naprave svoje prve korake u odbojci na pesku.

Autor i foto: Ljiljana Kozarev, NsHronika.rs