Početna Sport Vojvođanski bokserski savez proglasio najbolje u 2019. godini

Vojvođanski bokserski savez proglasio najbolje u 2019. godini

0

Svedeni su računi u 2019. godini i u Vovođanskom bokserskom savezu gde su dodeljena priznanja najboljima.

Najbolji bokserski kolektiv u godini na isteku je Bokserski klub “Sombor” a njihova takmičarka, bronzana sa juniorskog Prvestva Evrope iz rumunskog “Galatija” Aleksandra Tepavac najbolja je bokserka Vojvođanskog bokserskog saveza, dok je Omer Ametović iz BK “Živorad Rajšić” takođe bronzani sa šampionata Evrpe ali za omladince, koje je održano u Sofiji, najbolji bokser ovog reginonalnog saveza.

U kategriji “klubovi” u seniorskoj konkurenciji u 2019. godini najbolje su bokserske Kikinde, a kod muškaraca bokseri Sombora novajlije u našem superligaškom takmičenju.

U omladinskoj konkurenciji najbolje se radilo sa damama u Bokserskom klubu “Patrite”, a kod omladinaca pehar najboljeg je priupao BK “Somboru”. Najbolji juniorski pogon je u zrenjaniskom “Petrovgradu” dok su najbolji rezultati u kokurenciji juniorki postigle bokserke Kikinde. Pehar najboljim kadetima pripao je Bokserskom klubu “Kikinda” a u konkurenciji kadetkinja Boksersko klubu “Loznica”.

Dodeljene su i dve specijalne plakete za dogogodišnji rad i doprinos razvoju boksa u Vojvođanskom bokserskom savezu. Ova proznanja krasiće vitrine Stevana Čizmića trenera Bokserskog kluba “Petrovgrad” i našeg AIBA sudije Milorada Gligića.

Izvor: RTV
Foto: Ilustracija/Pixabay