Početna Sport “Vojvodina” deli majice svima koji kupe kartu za meč sa “Napretkom”

“Vojvodina” deli majice svima koji kupe kartu za meč sa “Napretkom”

0

U utorak se na Karađorđu sastaju “Vojvodina” i “Napredak” u prvom kolu plej-ofa i u meču koji je važan u borbi za plasman na evropsku scenu.

Domaćin ima svega četiri boda prednosti u odnosu na Kruševljane, pa publika može da očekuje zanimljiv duel između timova koji pretenduju na to da sledeće sezone predstavljaju Srbiju u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Pomoćni trener “Vojvodine” Vladimir Gaćinović smatra da je “Napredak” dobra ekipa i da nije slučajno to što su na poslednjih pet utakmica zabeležili pet pobeda.

– Kvalitetni su, homogeni, dobro organizovani i spadaju u jedan od bržih timova u ligi, što nije zanemarljivo. Predstavljaju spoj mladosti i iskustva, pri čemu stariju grupu igrača predvodi naš bivši fudbaler Alivodić. Imaćemo težak zadatak, ali imamo i svoje obaveze, a to je da idemo gore i zato nam je ova utakmica jako bitna – rekao je Gaćinović.

Posle dužeg vremena, “Vojvodina” će jednu utakmicu dočekati u gotovo kompletnom sastavu, Meleg i Trujić se vraćaju u tim, a Jovančić se oporavio. Utakmica počinje u 19h.

Svi gledaoci koji kupe ulaznicu za zapadnu ili istočnu tribinu, kao i svi koji imaju sezonsku ulaznicu na poklon će dobiti dres-majicu FK “Vojvodina”. Ulaznice će se prodavati na blagajni stadiona na dan meča po cenama od 300 (zapad) i 200 dinara (istok).

U ostalim susretima plej-ofa igraju “Zvezda” – “Partizan”, “Mladost” – “Radnički” i “Voždovac” – “Javor”.

Izvor: 021/FKV
Foto: FK Vojvodina/Facebook/Jelena Grlić