Početna Sport “Vojvodina” i “Dinamo” podelili bodove

“Vojvodina” i “Dinamo” podelili bodove

0

U derbi meču drugog kola plej-ofa rukometne superlige, “Vojvodina” i “Dinamo” odigrali su nerešeno 24:24. To je iskoristila “Crvena zvezda” i pobedom nad “Požegom” 30:25 se približila Novosađanima na čelu tabele.

U sportskom centru “Slana bara” viđeno je mnogo uzbuđenja, velika borba i nervoza u finišu zbog odluka sudija Branke Marić i Zorice Mašić.

Gosti su odigrali bolje u prvom poluvremenu, kada su zahvaljujući odličnom golmanu Raduloviću i neprepoznatljivim bekovima “Vojvodine” imali +4.

Aktuelni šampioni u nastavku su zaigrali borbenije, a kapiten Stojanović je bio najzaslužniji za izjednačenje u 45. minutu. Usledila je rezultatska klackalica u finišu.

“Vojvodina” je imala dva igrača više u poslednja dva minuta, posle isključenja kapitena Dinama Branka Radanovića, ali je iskusni Žujović sa linije 7m doneo konačnih 24:24, uz bitne uloge golmana Radovanovića i Radulovića.

Novosađani su i dalje ubedljivo prvi na tabeli sa šest bodova više od “Crvene zvezde” koja je pobedila “Slogu” u Požegi i nastavila trku za titulu. Beograđane prati “Dinamo” sa tri boda i utakmicom manje. “Spartak” je kao gost pobedio “Šamot” 26:25. Do kraja plej-ofa ostalo je još osam mečeva.

Izvor: RTV
Foto: Rukometni klub Vojvodina/Facebook