Početna Sport Vojvodina izgubila od Mladog radnika u prvoj polufinalnoj utakmici

Vojvodina izgubila od Mladog radnika u prvoj polufinalnoj utakmici

0

Odbojkaši Vojvodine poraženi su u gostima od Mladog radnika iz Požarevca sa 3:1 (22:25, 25:23, 29:27, 25:19) u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije.

Novosađani su dobro otvorili meč, sigurnim blokom i servisom odmah su stigli do prednosti, a as Ubiparipa doneo je i četiri poena viška (8:4). U nekoliko navrata domaćin je uspeo da se približi, posebno u samom finišu kada je na servis Čubrila Mladi radnik stigao na samo poen zaostatka. Ipak, nisu dozvolili puleni trenera Slobodana Boškana preokret, ulazak Bajandića smirio je prijem, a crveno-beli su završili posao za 1:0 u setovima.

U nastavku je viđena neizvesna igra, a Vojvodina je u finišu drugog perioda kod vođstva 22:20 propustila priliku da povede i 2:0. Doduše, pokrenuo je servisom domaćina Čubrilo, doveo svoju ekipu do izjednačenja, Novosađani su izgubili ritam i prepustili set rivalu. I u trećem delu ovog meča odluka je pala tek u maratonskoj završnici. Nekoliko prilika i kontri nisu realizovali gosti, što su sada već razigrani i raspoloženi Požarevljani iskoristili i poveli 2:1 u setovima.

Totalni pad Vojvodine usledio je u četvrtom setu, a osim nekoliko pokušaja da stignu visoku prednost domaćina Novosađani nisu uspeli ništa više od toga.

Ipak, crveno-beli imaće priliku da se na svom terenu bore za prolaz u finale, a revanš se igra 27. ili 28. decembra.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay