Početna Sport Vojvodina izgubila od Partizana

Vojvodina izgubila od Partizana

0

Fudbaleri Vojvodine izgubili su u gostima od ekipe Partizana rezultatom 2:1 u 35. kolu Super lige Srbije.

Partizan je bolje otvorio meč i u četvrtom minutu domaći su poveli 1:0. Menig je prošao po desnom boku, ušao je u sredinu i potom proigrao Terzića, koji je iskosa sa leve strane pogodio suprotan ugao za vođstvo Partizana.

Vojvodina je prvi put pripretila u 10. minutu, Bastajić je sa 20 metara šutirao za malo pored stative, da bi potom novu šansu imao Vukčević koji je jednu povratnu Maksimovića poslao pravo u ruke golmana Stevanovića.

Partizan je ubrzo uzvratio novom šansom, Natho je proigrao Rikarda, koji je izašao sam na Rockova, ali je golman Vojvodine bio brži i dobrom intervencijom je sprečio siguran gol. Nakon toga, Terzić je ponovo gađao dalji ugao, ovaj put je šutirao pored stative.

Treću šansu u nizu Partizan je imao u 26. minutu, Menig je centrirao sa levog boka, Natho je glavom gađao u ruke dobro postavljenog Rockova.

Golman Vojvodine istakao se i u 33. minutu, Rikardo je ponovo izašao sam na njega i Rockov je ponovo bio uspešniji.

Ipak, u 40. minutu, u trećoj prilici za Rikarda, Rockov nije mogao ništa. Napadač Partizana je primio loptu na polovini, vukao je do šesnaesterca, a onda iskosa sa desne strane prevario i Kovačevića i Stevanovića i pogodio dalji ugao od stative – 2:0.

Do odlaska na odmor, Partizan je imao još jednu šansu, nakon prekida sa desne strane Miletić je bio najviši u skoku, a Rockov je upisao još jednu odbranu.

Dragan Radojičić je izmenama pokušao da promeni ritam svoje ekipe, ušli su odmah na poluvremenu Topić i Jeličić umesto Maksimovića i Kovačevića, a kasnije su ušli i Nešković, povratnik Bjeković i Devetak.

Voša je bila nešto bolja u nastavku, Simić je imao dobru poziciju, ali je loše šutirao sa 18 metara. Potom je pretio i Vukadinović, ali bez opasnosti po gol Partizana.

U 77. minutu Vukčević se našao u dobroj poziciji, Zukić je centrirao sa desnog boka, a napadač Voše sa peterca šutirao preko gola.

Nakon što dugo nije stvorio šansu, Partizan je u poslednjih 15 minuta u dva navrata pripretio preko Lazara Markovića, ali promene rezultata nije bilo.

Voša je još bliža golu bila u 89. minutu, Simić se našao u odličnoj poziciji sa levog boka, ali je njegov udarac izblokiran, baš kao i Vukčevićev koji je naleteo na odbitak.

U poslednjim trenucima meča Voša je uspela da postigne pogodak, Zukić je centrirao sa desnog boka, Simić je šutirao, lopta je išla pored gola, ali je tamo sa druge stative u mrežu skrenuo Nešković. Pomoćni sudija je najpre signalizirao ofsajd, ali je iz VAR sobe stigla potvrda da je sve bilo regularno.

Vojvodina više nije imala vremena, posle ovog gola, sudija je svirao kraj, pa je “stara dama” ostala sedma na tabeli sa 42 boda.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay