Početna Sport Vojvodina na korak do finala plej-ofa

Vojvodina na korak do finala plej-ofa

0

Odbojkaši Vojvodine savladali su na gostovanju u Požarevcu Mladi Radnik sa 3:0 u setovima i upisali drugu pobedu u polufinalnoj seriji plej-ofa domaćeg šampionata.

Aktuelni šampion nalazi se na korak da se treću godinu zaredom plasira u finale plej-ofa domaćeg prvenstva. Voša je igrala ubedljivo, pa se sigurnost uzdrmana posle vezanih poraza pred kraj Mini lige definitivno vratila u redove crveno-belih.

Domaćin praktično nijednog momenta nije uspeo značajnije da ugrozi Vojvodinu, što govore i rezultati kojim su osvajani setovi – 25:16, 25:18, 25:17.

“Odigrali smo još jedan dobar meč, borili smo se i bili angažovani od početka do kraja. Plej-of je, nema ništa lepše od toga kada se igra za titulu, svi imamo veliku želju i motiv. Treba tako i da nastavimo, treća utakmica je u Novom Sadu u subotu i nadamo se da ćemo uz podršku sa tribina ostvariti još jednu pobedu”, poručio je bloker Stevan Simić.

U drugom polufinalnom susretu sastali su se Crvena zvezda i Spartak. Posle pobede u Beogradu, Zvezda je slavila i u Subotici i u polufinalnoj seriji vodi sa 2:0.

Izvor: 021
Foto: Pixabay