Početna Sport Vojvodina poražena od Voždovca

Vojvodina poražena od Voždovca

0

Fudbaleri Vojvodine poraženi su od Voždovca rezultatom 3:1 (2:0), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

Utakmica je igrana bez prisustva gledalaca i novinara u FC “Vujadin Boškov”.

Prva dobra prilika viđena je u 19. minutu, kada je Bjeković utrčao u šesnaesterac i šutirao sa desetak metara iskosa, ali je lopta otišla van okvira gola. Na drugoj strani, Voždovac je uzvratio u 26. minutu, kada je sa ivice šesnaesterca šutirao Đorić, a lopta prošla nekoliko centimetara pored stative.

Vojvodina je imala novu dobru priliku u 33. minutu, kada je Bjeković centrirao sa leve strane, a Mladenović uputio volej udarac sa oko 18 metara, ali je Krunić odbranio. Samo 10 minuta kasnije, Voždovac je poveo.

Sa sredine terena, Stojčev je uputio dobar pas ka Pantoviću, koji je utrčao u šesnaesterac, izbio sam ispred Simića i doveo svoj tim u vođstvo, da bi u nadoknadi prvog poluvremena već bilo 2:0 za Beograđane. U šesnaestercu Vojvodine, loptu je primio Milosavljević i preciznim udarcem sa desetak metara povisio prednost svog tima.

U 53. minutu, već je bilo 3:0 za Voždovac. Ispred šesnaesterca Vojvodine, Pantović je prihvatio loptu, izdržao duel sa Kovačevićem, izbio sam ispred Toromana, zaobišao ga i potom poslao loptu u nebranjenu mrežu.

Beograđani su novu priliku imali posle kornera u 58. minutu, kada je Pantović centrirao, a Đorić uputio udarac glavom, ali je lopta prošla nekoliko centimetara pored stative. Samo dva minuta kasnije, Vojvodina je smanjila rezultat.

Bojić je šutirao sa oko sedam-osam metara iskosa, jedan od fudbalera Voždovca je izbio loptu, ali je na nju natrčao Čović i poslao je u mrežu.

Svega minut kasnije, Vojvodina je mogla da postigne svoj drugi gol, nakon što je Gemović šutirao sa sedam-osam metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Gemović je u skoro identičnoj prilici bio i u 65. minutu, ali je još jednom lopta otišla pored gola.

Vojvodina je do kraja utakmice imala veći posed lopte i pokušavala da dođe do još jednog gola i tako vrati rezultatsku neizvesnost u meč, ali su prave prilike izostale, pa je pobeda pripala ekipi Voždovca.

Izvor: 021
Foto: Pixabay