Početna Sport Vojvodina sutra dočekuje Partizan, kapacitet „Karađorđa“ prepolovljen

Vojvodina sutra dočekuje Partizan, kapacitet „Karađorđa“ prepolovljen

0

Fudbaleri Vojvodine igraće protiv Partizana u poslednjem kolu Superlige Srbije u petak, 19. juna, a ulaznice za meč su u prodaji od danas. Utakmica počinje u 19 časova, a kapije stadiona biće otvorene u 17 časova.

Zbog odredbi Vlade Srbije u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, broj štampanih ulaznica je 50 odsto ukupnog kapaciteta stadiona. Takođe, prisutni će morati da se pridržavaju fizičke distance, a stadion će biti u celosti dezinfikovan.

Za navijače Partizana rezervisana je samo južna tribina stadiona, te oni koji budu imali obeležja ovog kluba neće biti pušteni na ostale tribine „Karađorđa“.

Svi navijači Vojvodine koji budu imali obeležje kluba moći će da preuzmu besplatnu ulaznicu za meč u šopu navijača Vojvodine na zapadnoj tribini stadiona. Akcija će biti organizovana još danas (18. juna) i sutra (19. juna) od 10 do 18 časova. Takođe, za ovaj meč važiće sezonske ulaznice.

Danas i sutra karte za zapadnu, istočnu i južnu tribinu moći će da se kupe u Gigs tix-u u Novom Sadu, kao i u knjižarama „Vulkan“ u Novom Sadu i Beogradu. U petak, 19. juna, ulaznice će moći da se kupe na blagajnama „Karađorđa“.

Ulaznice se prodaju po ceni od 700 dinara za zapadnu tribinu, 500 za istočnu i 400 dinara za sever i jug „Karađorđa“.

– Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje – poručuju u FK Vojvodina.

Izvor: novisad.com
Foto: Printscreen