Početna Sport Voša će dovesti novo pojačanje samo ako ode neko od igrača

Voša će dovesti novo pojačanje samo ako ode neko od igrača

0

Iako prelazni rok traje do 5. oktobra, Vojvodina je u najvećoj meri već sada formirala svoj tim.

Prema rečima šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, tim će dovesti novo pojačanje u slučaju da iz kluba ode neko od sadašnjih igrača.

Glavne promene u timu napravljene su odlaskom Emila Rockova, ali i ponovnim dolaskom Vladimira Kovačevića i Novice Maksimovića. Iz kluba je otišao i Jovan Kokir, dok je “Karađorđe” privremeno napustio Mihajlo Nešković.

Lalatović je imao svoj spisak želja, među kojima je bio i kapiten Mladosti Miloš Šatara, ali je tim iz Lučana, po mišljenju Voše, tražio previše novca za svog lidera tima.

“Zadovoljan sam i rekao sam da ne treba nagomilavati igrače. Bilo je nekoliko igrača koji su mi se dopali, ali kad pitam za njih, njihovi klubovi kažu da moramo da platimo obeštećenje od po 300-400 hiljada evra. Naravno, mi nismo u mogućnosti da plaćamo toliko”, poručuje Lalatović.

On dodaje da se trudio da sačuva budžet Vojvodine i da igrači koji dolaze u klub budu slobodni.

“Njihova plata nije mala za srpske uslove, ali barem ne moramo da platimo 200-300 hiljada evra samo da bismo ga doveli. Konkurencija je dobra i zadovoljan sam igračkim kadrom. Pošto još nije gotov prelazni rok, jedino ukoliko nam neki igrač ode, možemo da dovedemo zamenu za njega”, zaključuje šef struke crveno-belih.

Igrači koji su zanimljivi i drugim timovima su svakako Dejan Zukić, Mirko Topić, Petar Bojić, ali i defanzivac Siniša Saničanin. Ipak, nije poznato da li je za njih stigla konkretna ponuda u klub.

Izvor: 021
Foto: Pixabay