Početna Sport Voša danas dočekuje Crvenu zvezdu na Karađorđu

Voša danas dočekuje Crvenu zvezdu na Karađorđu

0

fk-vojvodina_640

Fudbaleri Vojvodine danas dočekuju Crvenu zvezdu u derbiju 28. kola Superlige. Do sada su ove dve ekipe odigrale ukupno 158 takmičarskih utakmica, a Vojvodina ima 30 pobeda, 39 nerešenih i 89 poraza.

U poslednjih deset susreta Vojvodina je pobedu ostvarila pet puta, jednom je završeno nerešenim rezultatom, dok beogradski crveno-beli imaju četiri pobede.

Današnja utakmica će biti veliki ispit za bivšeg šefa stručnog štaba Crvene zvezde Nenada Lalatovića. Kako on kaže, Vojvodinu očekuje težak meč, kao i da je ekipa koja ima 24 pobede u nizu za svako poštovanje.

Mi njih poštujemo, ali ih se ne plašimo. Imaju kvalitetan tim, sjajne individualce i predvodi ih sa klupe sjajan trener i čovek. Naš cilj se zna, igramo na našem stadionu pred našim navijačima, daćemo 120% svojih mogućnosti kako bismo zabeležili dobar rezultat. Crvena zvezda je u ovom trenutku jako dobra, ali ako hoćemo da dođemo do pobede moramo da odigramo skoncentrisano svih 90. minuta. Atmosfera u ekipi je odlična, dobro su trenirali, pa ako budu uspeli da prenesu to i sutra na teren, možemo da očekujemo povoljan rezultat – rekao je Lalatović.

Utakmica na “Karađorđu” počinje u 18 časova.

Autor: 021.rs