Početna Sport Voša danas dočekuje Tatran

Voša danas dočekuje Tatran

0

rukomet

Vojvodina će poslednji put ove sezone biti domaćin u elitnom takmičenju “Liga šamiona” kada će u četvrtak, 26. novembra, od 19 časova i 30 minuta dočekati Tatran. Ulaz je slobodan, a i ovoga puta očekuje se da se, u velikoj dvorani Spens-a, okupi mnogo mališana i svih ljubitelja rukometa.

Šampion Srbije slavio je protiv prvaka Slovačke, u gostima, u prvom delu grupne faze. Tada su crveno-beli odigrali jednu od najboljih utakmica. Vojvodina ima dve ostvarene pobede u osam utakmica. Iako je cilj već ispunjen jer ta dva trijumfa donose budućem prvaku Srbije mesto i dogodine u Ligi šampiona, želja je da se osvoji još koji bod kaže trener Nikola Marković.

Igramo sigurno sa ekipom koja je vrlo kvalitetna, koja je iskusnija od nas iako smo uspeli da ih pobedima u gostima. Svesni smo da protivnik ima želju da dokaže da je poraz u Slovačkoj bio slučaj, ali da igraju protiv nas da dokažu da je bilo slučno mi smod a to spremimo, azakljulimo ligu šampiona sa šest bodova, spremamamo se svi smo raspoloženi…

Autor