Početna Sport “Voša” dočekuje “Partizan” u poslednjem meču u sezoni pred domaćem publikom

“Voša” dočekuje “Partizan” u poslednjem meču u sezoni pred domaćem publikom

0

Fudbaleri “Vojvodine” dočekaće danas “Partizan”, u pretposlednjem kolu domaćeg šampionata.

“Voša” je nedavno savladala “Partizan” u meču koji im je otvorio vrata plej-ofa. Ipak, u završnici šampionata novosadski tim se nije nimalo proslavio. Zbog svega toga, današnji meč za “Vojvodinu” nema rezultatski značaj, dok je “Partizanu” potrebno da u poslednje dve utakmice osvoji tri boda kako bi izborio učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Šef stručnog štaba “Vojvodine” Radovan Krivokapić ističe da njegovi igrači imaju želju da se dobrom igrom i pobedom oproste od svojih navijača i koliko-toliko iskupe za generalno vrlo slabu sezonu.

– Opet utakmica sa “Partizanom” i derbi meč u Novom Sadu, ali to je ono što smo i priželjkivali pre ulaska u plej-of, kako bi naš mladi tim mogao da uživa u ovakvim mečevima i pokaže sve što može protiv jakih protivnika. Nadam se da će biti dobar ambijent i dosta publike, iako, u odnosu na prethodni meč protiv “Partizana”, ni mi, a mislim ni oni, nemamo neki imperativ i pritisak. Iz tog razloga, očekujem da će publika uživati u dobroj utakmici, sa mnogo golova i to što više sa naše strane, jer to je i poenta, iako nam je to istovremeno i velika boljka – poručuje Krivokapić.

On ističe da još uvek nije siguran u to da li će i naredne sezone biti šef stručnog štaba “Vojvodine”.

– Ovih dana smo imali razgovore i nekako su svi angažovani oko toga da se napravi neki plan, po kojem bi se znalo kako i šta treba raditi u budućnosti. Ipak, što se konkretno mog statusa tiče, o tome još uvek nismo razgovarali. Sačekaćemo da se odigraju još ova dva kola, pa ćemo obaviti razgovore i na tu temu – dodaje on.

Utakmica između “Vojvodine” i “Partizana” igra se danas od 16 časova na “Karađorđu”, a ulaznice po ceni od 700 za zapad i 500 dinara istok, sever i jug.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić