Početna Sport Voša igrala nerešeno sa Spartakom

Voša igrala nerešeno sa Spartakom

0

nikola

U regionalnoj Seha ligi, rukometaši Vojvodine i Spartak Vojputa sinoć su u Novom Sadu odigrali pokrajinski derbi. Utakmica je završena nerešenim rezultatom 27:27.
Dva naša predstavnika propustila su novu priliku da upišu prvu pobedu u regionalnom takmičenju.

U duelu aktuelnog šampiona i vicešampiona Srbije, domaći su nakon lošeg prvog poluvremena u drugom stekli 6 golova prednosti, zahvaljujući sjajnom golmanu Peroviću koji je meč završio sa 17 odbrana, ali su tu kapitalnu prednost prokockali po istom principu kao i pre tri dana protiv hrvatskog Neksea.

Na zonu 5-1 Subotičana, usledile su brojne greške, što su mladi reprezentativac Rakocija i iskusni Distol maksimalno kaznili. I gosti su mogli do pobede pošto su u završnih 2 minuta imali gol prednosti i igrača više, a u dramatičnoj završnici Pralica sa jedne i Županjac sa druge strane postigli su po gol za konačnu podelu bodova.

Kod Spartaka, najefikasniji pojedinac bio je Rakocija sa 8 golova, dok su kod Vojvodine Rastvorcev i Orbović postigli pogodak manje.

Vojvodina u nastavku SEHA lige gostuje u subotu kod aktuelnog šampiona Vesprema, dok Spartak očekuje premijera pred svojom publikom protiv banjalučkog Borca.

Autor: RTV, Rade Marceta