Početna Sport Voša konačno osvojila bod u prolećnom delu prvenstva

Voša konačno osvojila bod u prolećnom delu prvenstva

0

Fudbaleri “Vojvodine” remizirali su na gostovanju u Kruševcu sa “Napretkom” rezultatom 0:0, u meču 26. kola Superlige Srbije.

U prošlom kolu “Vojvodina” je postigla prvi gol u prolećnom delu šampionata, a u ovom je osvojila prvi bod, iako bez golova.

Najveće uzbuđenje na meču viđeno je već u 9. minutu, kada je Ndiaje atraktivnim driblingom izborio poziciju za udarac i odlično pucao sa oko 25 metara, Rockov je bio nemoćan, ali je lopta pogodila prečku i otišla u gol aut.

“Napredak” je nastavio sa napadima, pa je Rockov nekoliko puta morao da spašava situaciju. Takav slučaj je bio i u 43. minutu, kada je Ilić uputio udarac glavom. Lopta je išla pod prečku, ali je Rockov uspeo da zaustavi udarac i izbaci loptu u korner.

U drugom poluvremenu viđena je slična igra kao i u prvom delu utakmice. “Voša” je čekala svoju priliku, ali je konkretnije napade imao “Napredak”. Najbolja prilika za gol im se ukazala u 69. minutu, kada je ponovo Ndiaje uputio snažan udarac golu “Vojvodine”, ali je Rockov ponovo dobro intervenisao i još jednom spasao “crveno-bele”.

Posle 26 odigranih utakmica “Vojvodina” ima samo 29 bodova. Remijem nakon četiri vezana poraza približila se “Radniku” na tri boda, ali tim iz Surdulice tek treba da odigra utakmicu 26. kola protiv “Spartaka”.

U narednom kolu, 17. marta, “Vojvodina” igra protiv “Čukaričkog”, tima koji se na tabeli nalazi odmah iz “Crvene zvezde”, “Radničkog” i “Partizana”.

Izvor: 021
Foto: FK Vojvodina/Jelena Grlić