Početna Sport Voša medicinarima poklanja besplatan ulaz na utakmice u naredne dve godine

Voša medicinarima poklanja besplatan ulaz na utakmice u naredne dve godine

Uprava Fudbalskog kluba Vojvodina izrazila je zahvalnost svim medicinskim radnicima koji se bore protiv virusa korona, poručujući da su oni istinski heroji i heroine.

Prema rečima v. d. predsednika kluba Dragoljuba Samardžića Vojvodina je najstariji građanski klub u Srbiji i važno je da bude uz svoje sugrađane “onda kada je dobro, ali i kada nije dobro”.

“U ovom trenutku, u celom svetu je teška situacija, a za lekare, medicinske sestre, pomoćne radnike i sve ostale u našem zdravstvu se nema šta drugo reći sem da su to istinski heroji. Fudbalski klub Vojvodina im daje punu podršku, veoma im je zahvalan i neće ih zaboraviti. Svima njima, ponudićemo specijalne knjižice sa kojima će u naredne dve godine oni i članovi njihovih porodica moći besplatno da dođu na svaku utakmicu Vojvodine”, poručio je Samardžić.

On je dodao da će svima u klubu biti velika čast i zadovoljstvo ukoliko neko od zdravstvenih radnika ili članova njihove porodice postane simpatizer ili navijač Vojvodine.

“Neki od naših zaposlenih su imali problema sa korona virusom, a zahvaljujući zdravstvenim radnicima, uspeli su da se oporave i vrate na posao. Prvom koji dobije tu knjižicu, uručiće mu je naš fudbaler Dejan Zukić, čiji otac je pobedio koronu”, zaključio je on.

Izvor: 021
Foto: Pixabay