Početna Sport Voša propustila prvu priliku za titulu, izviždana himna “Bože pravde”

Voša propustila prvu priliku za titulu, izviždana himna “Bože pravde”

0
OK Vojvodina

Odbojkaši Vojvodine nisu uspeli da iskoriste prvu priliku za odbranu titule, pošto su u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa izgubili od Novog Pazara sa 3:0.

Posle dva uspešna meča na domaćem terenu, Novosađani nisu uspeli da iskoriste prvu priliku za odbranu titule i da u gostima savladaju Novopazarce.

Izabranici Nedžada Osmankača nisu bili na nivou na kom su bili u prva dva meča finalne serije. Utakmicu su loše otvorili, a domaćinima je veliki vetar u leđa dala publika na tribinama dvorane “Pendik”. Sam početak utakmice obeležila je upravo publika u Novom Pazaru koja je izviždala himnu Srbije “Bože pravde”.

U prvom setu Novosađani su napravili nekoliko grešaka, pa su domaćini brzo došli do prednosti od 9:3. Prednost su čuvali do kraja seta koji su dobili sa 25:16.

Nešto jači otpor Vojvodina je pružila u drugom setu. Imali su vođstvo, mogli su meč da odvedu u drugom pravcu, ali su svoje šanse prokockali, pa se drugi set završio sa 26:24 u korist domaćina.

Novopazarci su se još više razigrali u trećem setu u kom su potpuno potopili svake nade “crveno-belih” da mogu da naprave iznenađenje i preokrenu rezultat. Domaćin je meč priveo kraju osvajanjem trećeg seta sa 25:14.

U pobedničkom timu su najbolji bili Radosavljević i Hamzagić sa po 12 poena, dok su se kod Novosađana istakli Radiša Stevanović i Vitalij Suhinin sa po osam poena.

Za Vojvodinu jedini lep deo utakmice bila je dodela pre samog početka, kada je u tradicionalnom izboru Vuk Todorović proglašen za najboljeg igrača marta.

Četvrti meč igra se u nedelju od 19 časova takođe u Novom Pazaru, a eventualna majstorica u četvrtak u Novom Sadu od 18 sati.

Izvor: 021.rs
Foto: OK Vojvodina