Početna Sport Voša remizirala sa Crvenom zvezdom sa Najlona

Voša remizirala sa Crvenom zvezdom sa Najlona

0

Fudbaleri Vojvodine odigrali su nerešeno 1:1 protiv novosadske Crvene zvezde, u prijateljskoj utakmici.

Gol za Vojvodinu postigao je Srećković u 24. minutu, dok je izjednačujući pogodak postigao Kisin u 34. minutu.

Nije igrala Vojvodina u punom sastavu, a priliku su dobile i pridošlice u “staru damu”. “Crveno-beli” su već u 15. minutu ostali bez Aleksandra Mesarovića zbog crvenog kartona. Njega je grubo startovao fudbaler gostiju Šarenac, na šta je Mesarović oštro verbalno odgovorio.

Arbitar na meču Dragan Arsić obojici igrača pokazao je žuti karton, ali je Mesarović nastavio da se obraća Šarencu i zaradio drugi žuti karton i isključenje. I sa igračem manje Voša je stigla do vođstva. Srećković je izveo slobodnjak sa 22-23 metra i uspeo da savlada čuvara mreže Crvene zvezde. Ipak, slavlje domaćina trajalo je samo 10 minuta, pošto je Kisin uspeo da savlada Simića i poravna rezultat.

Nakon izjednačenja nije bilo prilika pred golovima. Tako je bilo sve do 58. minuta, kada je zbog starta nad Koneom dosuđen jedanaesterac Vojvodini. Penal je izveo Gajić, ali je golman Gravičanin paradom odbranio svoju mrežu. U 67. minutu priliku je imala Crvena zvezda, preko slobodnjaka koji je izveo Milić. Toroman, koji je u međuvremenu zamenio Simića na golu Vojvodine, odreagovao je na vreme i sprečio goste da dođu do prednosti. Gosti su do prednosti mogli u još dva navrata, ali im je nedostajalo preciznosti.

Narednu utakmicu u Superligi Vojvodina igra u petak, 22. februara, protiv Radničkog iz Niša.

Izvor: 021.rs
Foto: Pixabay