Početna Sport Voša remizirala sa ekipom Napretka

Voša remizirala sa ekipom Napretka

0

Fudbaleri Vojvodine remizirali su u gostima sa ekipom Napretka rezultatom 0:0 u trećem kolu Super lige Srbije.

Vojvodina je preuzela inicijativu od starta utakmice, i već u trećem minutu Malbašić je vratio oštru loptu kroz peterac, ali je Bolingijev udarac zaustavio golman Savić. U 17. minutu napadač Voše je imao novu šansu kada je Čumić glavom prebacio na drugu stativu, Bolingi je gađao glavom, ali je pogodio okvir gola.

U 25. minutu umalo je Bolingi ušao u stopostotnu šansu, pošto su ga centimetri delili da preseče jedan povratni pas ka golmanu Napretka, koji je ipak bio brži.

Napredak je prvi put ozbiljnije pripretio u 29. minutu, Babić je sa distance gađao prvi ugao, lopta je prošla pored stative.

Na sličan način uzvratio je Čumić u finišu prvog poluvremena, šutirao je u dobro postavljenog Savića. Još bolju šansu ponovo je imao Bolingi, golman Savić je loše ispucao loptu i to je umalo kaznio napadač Vojvodine koji nije uspeo da kazni njegovu grešku.

I početak drugog poluvremena obeležio je Bolingi, u 52. minutu ga je proigrao Malbašić, a ovaj gađao suprotan ugao, ponovo je na mestu bio Savić. Voša je nastavila da napada i da stvara šanse, a sledeću je imao Nikolić, čiji je udarac zakačio prečku i završio u gol autu.

Usledio je period bez izrazitih prilika, a onda je u 81. minutu nakon kornera Mršić glavom gađao pored stative. Novi trener Voše Ranko Popović odlučio je da unesne svežinu u napad, uveo je najpre Vukića umesto Bolingija, potom u finišu Jovanovića i Radulovića umesto Nikolića i Čumića.

Voša je pokušavala do kraja da dođe do gola, bila je večeras konkretniji i bolji tim sa više prilika pred protivničkim golom ali nije uspela da dođe do prve pobede ove sezone.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Napredak: Savić, Babić (od 75. Krstić), S. Jovanović, Đ. Jovanović, Ljubomirac, Mršić, Nenadović (od 55. Stoiljković), Prijović, Stanojlović (od 63. Tomić), Vukajlović, Đeković.

Vojvodina: Carević, Lazarević, Crnomarković, Rosić, Bukinac, Zukić, Milosavljević, Malbašić, Nikolić (od 75. Jovanović), Čumić (od 75. Radulović), Bolingi (0d 61. Vukić).

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay