Početna Sport Voša sa splitskim POŠK-om za opstanak

Voša sa splitskim POŠK-om za opstanak

0

Vaterpolisti Vojvodine nisu uspeli u ligaškom delu takmičenja u Regionalnoj ligi da obezbede opstanak, pa će to pokušati kroz baraž.
Novosađani su zauzeli poslednje mesto u A1 ligi, a rival za opstanak biće im splitski POŠK, drugoplasirana ekipa u A2 Regionalnoj ligi.

Prvi susret baraža na programu je večeras od 19.30 u Splitu. U poslednjem kolu ligaškog dela nadmetanja Vojvodina je u Rijeci protiv Primorja igrala bez dva standardna igrača, kapitena Nikole Marića i Vladana Mitrovića, ali će večeras biti kompletna.

“Mi smo zapravo, posle duela sa splitskim Jadranom, dva kola pre kraja Regionalne lige počeli da se spremamo za utakmice sa POŠK-om. Od igrača tražim da budu najkoncentrisaniji i najspremniji do sada. Želje i motiva imamo. POŠK predvodi iskusni Aljoša Kunac, ali verujem da možemo već u Splitu da izborimo povoljan rezultat”, rekao je trener Vojvodine Vladimir Cukić.

Prvotimac Miloš Maksimović predviđa tešku utakmicu.

“Verujem da su nam utakmice u poslednja dva kola pomogle da se dobro pripremimo za duel sa POŠK-om. U Splitu je uvek teško igrati, ali mi smo optimisti i verujemo da možemo da obedimo povoljan rezultat pred revanš”, kazao je Maksimović, a Marko Trkulja je dodao:

“Želja, motiv i zalaganje neće izostati. Daćemo maksimum i verujem da ćemo izboriti opstanak u A1 Regionalnoj ligi”.

Utakmica na splitskom Poljudu počinje u 19.30 časova, a revanš je u subotu, u Novom Sadu, od 19 sati.

Autor: Dnevnik
Foto: Facebook/Vaterpolo klub Vojvodina