Početna Sport Voša sutra igra protiv ACH Voleja

Voša sutra igra protiv ACH Voleja

0

Odbojka

U drugom kolu grupe F Lige šampiona odbojkaši “Vojvodine NS seme” u sredu igraju sa ekipom ACH Volej iz Ljubljane.
Premijeru pred domaćim navijačima u Ligi šampiona odbojkaši Vojvodine imaće u duelu sa šampionom Slovenije, ACH Volejom iz Ljubljane. Istovremeno biće to prilika za izabranike Strahinje Kozića da poprave utisak iz prethodnog kola kada su maksimalnim rezultatom izgubili od Gdanjska.

Devetostruki učesnik najelitnijeg evropskog takmičenjima, koji u svom sastavu ima četvoricu stranaca, u Novi Sad, takođe će doći kako bi zabeležio prvi ovogodišnji trijumf.

Imaju jako dobru i iskusnu ekipu i sigurno da je teška utakmica pred nama. Neku svoju šansu pred početak sezone i kad su grupe izvučene sigurno da vidimo protiv ekipe Bleda”, poručuje trener OK ‘Vojvodina NS seme’“, Strahinja Kozić,

Mislim da je neka naša prednost to što igramo na domaćem terenu i što neuporedivo bolje igramo kod kuće nego na strani. Smatram da ako se budemo pridržavali svih dogovora, ako bude ispoštovali sve dogovore iz svlačionice, ako budemo bili na visini zadatka, ako budemo radili kao kolektiv, verujem da možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu“, kaže prvotimac Vojvodine Čedomir Stanković.

Sve mečeve u Ligi šampiona odbojkaši Vojvodine igraće u velikoj sali Spensa, a ulaz je 150 dinara za istok, odnosno 100 za zapad. Meč se igra od 20 časova.

Autor: RTV