Početna Sport Voša u nedelju dočekuje Partizan

Voša u nedelju dočekuje Partizan

0

stadionFudbaleri Vojvodine igraju od 19 časova na stadionu Karađorđe protiv Partizana i pokušaće da prekinu niz loših rezultata, dok crno-beli žele pobedu kako bi zadržali prednost nad Crvenom zvezdom i primakli se osvajanju titule.

Vojvodina je poražena u poslednje dve utakmice, a na svom terenu izgubila je tri vezana meča i dozvolila je da joj Čukarički na trećem mestu “pobegne” 10 bodova.

U prošlom kolu izgubila je od Voždovca, dok je Partizan kao domaćin pobedio Jagodinu. Crno-beli su prvi na tabeli sa 60 bodova, a Vojvodina zauzima peto mesto sa 40 bodova. Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 17 časova igraju na svom terenu protiv Rada i pokušaće da pobede kako bi ostali u trci sa Partizanom.

Crveno-beli su drugi na tabeli sa 55 bodova. Čukarički igra u Lučanima protiv Mladosti, fudbaleri Novog Pazara gostuju u Nišu protiv Radničkog, dok Voždovac igra u Subotici protiv Spartaka. Jagodina dočekuje Donji Srem, OFK Beograd će biti domaćin Radničkom iz Kragujevca, a Napredak će u Kruševcu dočekati Borac.

Autor 021