Početna Sport Voša zove: Proslava titule na “Slanoj Bari”

Voša zove: Proslava titule na “Slanoj Bari”

0

600x40060616020111025100551

Rukometaši Vojvodine ugostiće večeras subotički Spartak u okviru poslednjeg, 10. kola plej ofa Superlige Srbije.

Ovaj duel nema nikakav rezultatski značaj, jer Novosađani su ostvarili devet pobeda u isto toliko utakmica. Subotičani su obezbedili drugu poziciju i izlazak u Evropu.

Utakmica se igra od 19 časova u SC “Slana Bara”, a nakon meča Vojvodina će sa svojim navijačima proslaviti osvajanje treće uzastopne, a ukupno četvrte titule prvaka države.

Novosadski klub prethodno je ostvario maksimalan učinak i tako ubedljivo osvojio novi šampionski pehar koji će mu biti uručen u svečanoj atmosferi.  “Prilika je da na najbolji način okončamo najdužu sezonu u istoriji kluba. Svi igrači dobiće šansu, svi oni koji su učestvovali u ovom velikom uspehu”, istakao je šef stručnog štaba Đorđe Ćirković. “Pozivam sve navijače da ispune Slanu Baru. Prelep je osećaj osvojiti novu titulu, a još lepši proslaviti u svojoj kući zajedno sa svojim navijačima”, dodao je Ćurković.

Ulaz na utakmicu je besplatan. Pozvani su mnoge ličnosti iz društveno – političkog miljea, privrednici, sportisti i sportski klubovi iz SD Vojvodina, a očekuje se i oko 500 polaznika rukometnih škola.

Inače, Vojvodina će imati šansu da osvoji duplu krunu, 4. i 5. juna kada je u hali na Klisi završnica Kupa Srbije.

Oni koji se večeras pojave na proslavi dobiće besplatnu ulaznicu za te mečeve.

Izvor: 021.rs