Početna Sport Za sedam dana startuje prvenstvo

Za sedam dana startuje prvenstvo

0

odbojka

Nakon mesec i po dana priprema, velikog broja održanih treninga i odigranih prijateljskih utakmica, pred svim selekcijam VOLEY kluba je još samo sedam dana do početka takmičarske 2015/2016 godine.

Seniorke, koje sa klupe predvodi trener Dragan Stojić, sa velikim ambicijama dočekuju start šampionata u II Vojvođanskoj ligi. U okviru prvog kola naše odbojkašice dočekuju ekipu ŽOK Futog.

U okviru lige TNS 2 pionirke imaju slobodno prvo kolo pošto je ekipa iz Beočina u poslednji čas odustala od takmičenja.

Mlađe pionirke koje će pod vođstvom trenera Mitra Banjca igrati u ligi TNS 5/6 razred, na startu takmičenja igraju na Telepu, u OŠ “Jožef Atila”, gde će ih ugostiti ekipa Dunav volley.

U Ligi male odbojke treneri Jovana Joldić i Ana Orbović će sa svojim devojčicama odigrati, komšijski – detelinarski derbi protiv ekipe Sportisimo Detelinara u sali OŠ “Svetozar Marković Toza”.

U konkurenciji dečaka, sa dve ekipe, klub će igrati utakmice u prvoj ligi TNS, a ekipe će predvoditi Mitar Banjac i njegov asistent Daniel Hungar.

Prva ekipa odlazi u goste ekipi Voše. Ova utakmica je prilika da se pioniri revanširaju domaćinu za poraz u polufinalu Finalnog turnira za sezonu 2014/2015.

Mlađi dečaci, koji će imati priliku da se u okviru iste lige što bolje pripreme za sledeću sezonu, kada preuzimaju mesto svojih starijih klupskih drugova u prvoj ekipi, gostuju ekipi Dunav volleya.d.

Autor: Ivana Knežević, SK VOLLEY