Početna Sport Zagorčić: Daćemo sve od sebe da ostvarimo ono što mediji nazivaju rezultatskim...

Zagorčić: Daćemo sve od sebe da ostvarimo ono što mediji nazivaju rezultatskim čudom

0

fk-vojvodina_640

Pred fudbalerima Vojvodine je težak, ne i neizvodljiv zadatak. Da bi se plasirali u Ligu Evrope, Novosađani će morati da nadoknade tri gola prednosti Viktorije iz Plzenja, a revanš sa Česima na programu je u četvrtak, uz prenos na RTV-u.

U svojoj evropskoj istoriji, fudbaleri Vojvodine znali su da se vrate posle poraza u prvim utakmicama, međutim, prednosti rivala u tim slučajima nikad nisu bile ovako visoke. Sada, 3:0 Viktorije iz prvog meča plej-ofa znače da bi samo jedan gol u Žakulinoj mreži u Novom Sadu, Vojvodinu poslao na put kojim bi teško stigla u grupnu fazu drugog po snazi evropskog takmičenja.

Da su u nezavidnoj situaciji – jesu, ipak, Crveno-beli, na čelu sa trenerom Zagorčićem, veruju da je tim u stanju da napravi čudo.

Ono što je sigurno je da smo spremni da uradimo ono što od nas malo ko očekuje. Mi ćemo dati sve od sebe, dati svoj maksimum da ostvarimo ono što mediji nazivaju rezultatskim čudom. Ali, biće teško“, Zlatomir Zagorčić, trener FK Vojvodina.

Podrška navijača za Vojvodinu biće od izuzetnog značaja, a onima koji žele da pomognu informacija da su karte, od kojih najskuplja košta 500 dinara, u prodaji od ponedeljka. Utakmica je na programu u četvrtak u 20 sati i 30 minuta prenos na prvom programu RTV-a počeće 20 minuta ranije.

Autor: RTV