Početna Sport Zagorčić: Verujem u pobedu protiv Radničkog

Zagorčić: Verujem u pobedu protiv Radničkog

0

fk-vojvodina,-metalac

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je danas da je optimista pred utakmicu protiv Radničkog, u kojoj očekuje drugu uzastopnu pobedu u Super ligi. Meč počinje u 15 časova uz prenos na prvom programu RTV.
Domaći teren i veličina kluba nas obavezuju na to da na svakom meču idemo na pobedu, mada znamo da će protiv Radničkog biti teško. To je ekipa koja prima malo golova, ali verujem u pobedu. Optimizam mi daje i način na koji su momci trenirali tokom prethodne dve nedelje“, rekao je Zagorčić na konferenciji za novinare u Novom Sadu.

Vojvodina će sutra dočekati Radnički iz Niša u 14. kolu Super lige Srbije.

Zagorčić je kazao da je reprezentativna pauza pomogla njegovoj ekipi, iako je bila oslabljena izostankom velikog broja igrača koji nastupaju za svoje selekcije.

Mnogo toga smo uradili. Pojačali smo treninge i podigli fizičku pripremu, što nismo mogli da uradimo letos usled velikog broja utakmica. Nivelisali smo neke stvari unutar ekipe i verujem da ćemo od sutra nastaviti putem kojim smo išli do prethodnih šest kola“, kazao je Zagorčić.

Vojvodina će u naredne dve nedelje odigrati četiri utakmice, a Zagorčić je naveo da je njegov klub to već prošao ove sezone.

Jednostavno, to je sastavni deo našeg posla i to ne možemo da izbegnemo. Vojvodina uvek traži rezultat i kod kuće i na strani, i tako će biti i ubuduće“, kazao je trener novosadskog kluba.

Utakmica na stadionu Karađorđe u Novom Sadu počeće u 15.00.

Autor: Beta
Foto: Fejsbuk