Početna Travel Club Kasko light – zaštitite svoje vozilo na lakši i jeftiniji način!

Kasko light – zaštitite svoje vozilo na lakši i jeftiniji način!

Svesni ste da je rizik od sudara na putu veliki, a niste u mogućnosti da svoje vozilo Kasko osigurate? Onda je Kasko light pravo rešenje za vas!

AMS Osiguranje vodi računa o svojim osiguranicima, i zato smo vam omogućili da na lakši i jeftiniji način zaštitite svoje vozilo. Kasko light ne opterećuje vaš budžet, a u potpunosti zadovoljava potrebe za osiguranjem od rizika sudara i moguće nastale štete.

Ono što je najbolje od svega je to što osiguranici sami određuju visinu premije osiguranja koje se može zaključiti na iznos od 100. 000 do 500.000 RSD. I to nije sve! U toku perioda osiguranja, osiguranik može prijaviti i više šteta, do momenta iscrpljenja osigurane sume.

Kasko light namenjen je svim motornim putničkim vozilima, a idealan je za osiguraje polovnih vozila, uz pokriće na geografskom području Evrope.

Ukoliko putujete pružamo vam mogućnost da na jeftiniji način i u kraćem vremenskom periodu zaštitite svoje vozilo od rizika sudara i štete koje on nosi. Ono što ističe Kasko light proizvod je da on ne opterećuje budžet, a ima značajnu ulogu u osiguranju polovnih vozila jer u potpunosti zadovoljava potrebe za osiguranjem prilikom saobraćajnih nezgoda nastalih na javnom putu sa jednim ili više motornih vozila.

Pre nego što krenete na put ne zaboravite da osigurate svoje vozilo kroz proizvod Kasko light i na odmor pođete potpuno bezbrižni. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija pogledajte našu Internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.