Početna Travel Club MSC Seaside – brod koji prati Sunce

MSC Seaside – brod koji prati Sunce

0

Ukoliko želite da upoznate i zavolite Karibe preporučujemo vam krstarenje sa novim tehnološkim čudom kompanije MSC Cruises, prvi od brodova klase “Seaside” izgrađen je u poznatom brodogradilištu Fincantieri. Svečana ceremonija predaje broda kompaniji MSC Cruises obavljena je u brodogradilištu u Monfalkoneu, prilikom koje je MSC naručio još dva kruzera “Seaside EVO” klase, koji će biti još veći i napredniji.

Ovaj ploveći grad težak je 154.000 tona, dugačak 323 metra, a širok 41 metar. Može smestiti preko 5.000 putnika i oko 1.400 članova posade. Ima na raspolaganju 17 paluba, više od 70% kabina ima balkon, a obezbeđene su i modularne kabine za ugošćavanje većeg broja putnika.

Zabava na ovom brodu traje 24 časa dnevno, pozorišne predstave, kazino, žive svirke, DJ, kuglana, 5D bioskop, Formula 1 simulator, akva park i najduži zip line na moru, pravi su izvor adrenalina. Ni za decu nema mesta dosadi, šest razičitih dečijih klubova obezbeđuju celodnevnu zabavu, tu su i moderni akva parkovi, tobogani, različiti sportski programi.

Inovativni stakleni atrijum proteže se na četiri palube i stvara posebnu atmosferu uz predivan pogled na more. Brod poseduje 9 izvrsnih restorana namenjenih pravim sladokuscima, u ponudi je vrhunska gastronomija, bilo da se radi o japanskoj, francuskoj ili nekoj drugoj svetskoj kuhinji. Za ukusne specijalitete zadužen je kulinarski vizionar, američki poznati kuvar, šef kuhinje Roy Yamaguchi. Ljubitelji čokolade mogu da uživaju u luksuznim proizvodima brenda Venchi koji nudi prave italijanske sladolede i čokolade koji se pripremaju na brodu.

MSC Seaside ima velik broj specifičnih i inovativnih dizajnerskih rešenja, koji ga izdvajaju od ostalih brodova.

Jedinstveno stakleno stepenište daje gostima utisak da hodaju po vodi, 40m visok “Most uzdaha” obezbeđuje nezaboravan pogled na okean. Široka promenada okružuje brod i omogućava lak pristup restoranima, barovima i bazenima, dok panoramski liftovi sve zajedno povezuju i obezbeđuju nezaboravno iskustvo krstarenja na brodu.
Allegra krstarenja vam omogućavaju da provedete odmor na MSC Seaside brodu – brodu koji prati sunce (www.allegrakrstarenja.com).

Izvor i foto: Promo