Početna Travel Club Prijavite se za besplatnu turu “Novosadsko ‘Zlatno doba’: Dunđerski i Tanurdžići“ 4....

Prijavite se za besplatnu turu “Novosadsko ‘Zlatno doba’: Dunđerski i Tanurdžići“ 4. jula

Color Media Communications i turistička agencija „Putokaz 021“ u 2019. godini organizuju šest besplatnih tematskih turističkih tura kroz Novi Sad za Novosađane, goste, turiste i sve one koji žele da nauče nešto više o Srpskoj Atini i tajnama koje ona krije.

Turističke ture, u trajanju od 60 do 90 minuta, vodiće turistički vodić Srđan Bošković.

Četvrta po redu tura biće organizovana u četvrtak, 4. jula sa početkom u 19 časova (skup na Trgu galerija) sa temom “Novosadsko “Zlatno doba”: Dunđerski i Tanurdžići”. 

Nekada su posedovali “pola” grada, bili mecene i dobrotvori, kraljevske dame i carski zajmodavci. Danas su skoro na ivici zaborava, bez traga u gradu. Još se samo po starim pesmama i pričama pamte bogate i moćne porodice Dunđerski i Tanurdžić.

Prošetajte našim divnim gradom u četvrtak i saznajte sve one zanimljive priče i tajne o Lazaru, Gedeonu, Đorđu, Lenki i Dori Dunđerski, al i o Vladimiru i Nikoli iz kuće Tanurdžića.

Tematske turističke ture su besplatne i ograničene su na grupu od 30 zainteresovanih posetilaca, a prijava na njih je veoma jednostavna. Dovoljno je da budete brzi i svoje ime i prezime, kao i kontakt telefon, pošaljete na ivana.tomic.bpm@gmail.com.

Ovom turom završava se prolećno-letnji ciklus i očekuju nas još dve tematske ture na jesen. Termini će biti objavljeni blagovremeno.