Početna Travel Club SJAJNA PONUDA AGENCIJE BIG BLUE: Sve lepote Kube za 1.799 evra

SJAJNA PONUDA AGENCIJE BIG BLUE: Sve lepote Kube za 1.799 evra

Za posetioce iz Evrope, gotovo sve sa čime se sreću na Kubi je izuzetno. Ukoliko i vi želite da budete deo ove priče, da se divite kontrastima svkaodenvnice ove zemlje i uživate u lepote prirode, krenite put Kube već 24. jun. Čeka vas 15 dana sa 13 noćenja istinskog uživanja u onome što turistima daruje uzavrela Havana i apsolutno autentično i u mnogo čemu jedinstveno letovalište Varadero. Cena ovog aranžmana agencije Big Blue je 1.799 0dnos o 1.990 evra u zavisnosti od izbora hotela.

kuba1

Za putnike agencije BIG BLUE u Havani je rezervisan hotel Memories Miramar 4* na bazi noćenja sa odručkom a u Varaderu hoteli Barcelo Solymar Arenas Blancas Resort 4* odnosno Melia Varadero 5* s uslugom koja podrazumeva “sve uključeno”.

kuba havana

Uživanje uz “Gvantanameru”, “Moito” i “Daikiri”, uz pirinač sa crnim pasuljem, jastoge ili prasetinu na žaru i pravu kohiba cigaru je ono što možete da priuštite sebi u bilo koje doba godine samo i jedino na Kubi, najvećem karipskom ostrvu. Tamo se svira i zanosna salsa, uživa u klubu Tropikana, ispija piće u čuvenom hotelu Nacional ušuškanom na brežuljku Taganana, s kojeg je pogled fascinantan. Ovo su, naravno, samo fragmenti iz brojnih priča koje kazuju da upravo zato treba što pre doživeti Kubu, odnosno Havanu u svoj njenoj nevinosti dok još nije kasno…

Prestonicom Kube dominiraju suprotnosti, male kuće naspram visokih uređenih zgrada, uz špansku arhitekturu koja daje nevidljiv pečat glavnom gradu. Havana je i siromaštvo kakvo se retko gde može sresti, ali siromaštvo koje životu ne može ništa… Puno toga na Kubi zapravo počinje u Havani, ali se tu i ne završava.

kuba3

Kuba je i fascinantno letovalište Varadero. More, ritam i opuštenost zadovoljiće vašu želju za provodom i zabavom… Čeka vas nezaboravan odmor doživljen pod vrelim suncem Kariba.

Autor: NsHronika
Foto; Pixabay.com