Početna Travel Club Turistička organizacija Vojvodine na jubilarnom 20. Međunarodnom sajmu turizma u Nišu

Turistička organizacija Vojvodine na jubilarnom 20. Međunarodnom sajmu turizma u Nišu

0

Turistička organizacija Vojvodine je predstavila turističku ponudu na jubilarnom, 20. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora, održanom u Nišu, u hali „Čair“, u periodu od 18-20. aprila 2019. godine.

Na štandu Turističke organizacije Vojvodine su se predstavile i Turističke organizacije iz Novog Sada, Subotice, Bača, Bele Crkve, Inđije, Vrbasa, Banje Kanjiže, Novog Bečeja, Kovina, Zrenjanina i Vršca, kao i Novosadski sajam.

Štand Turističke organizacije Vojvodine prvog dana sajma, 18. aprila 2019. godine, posetili su gradonačelnik Niša, gospodin Darko Bulatović, kao i direktor Turističke organizacije Niša, gospodin Uroš Parlić.

Na ovogodišnjem sajmu se predstavilo preko 130 izlagača kako iz Srbije tako i iz Bugarske, Grčke, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, i to turističke organizacije, turističke agencije, turoperatori, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, organizatori manifestacija, kao i udruženja samostalnih zanatlija suvenira.

Tokom trajanja sajma organizovana su brojna predavanja kao i konferencija „O primeni novih izmena Zakona o turizmu“, koja se već tradicionalno održavaju u konferencijskoj sali, ali i na centralnoj bini u okviru sajma.

Izvor i foto: Turistička organizacija Vojvodine