Početna Travel Club Turski hotel iz ponude agencije Big Blue: Grand Yazici club Turban 5*

Turski hotel iz ponude agencije Big Blue: Grand Yazici club Turban 5*

turska-1-1

Pripada kategoriji hotela u kojima se odmor od žestokog ritma svakodnevice pretvara u istinsko zadovoljstvo. Jednako za pojedinca kao i celu porodicu zbog čega je apsolutno atraktivan za sve tipove gostiju. Usidrio se na samoj morskoj obali, ali i ušuškao u obilju zelenila koje u vrelim letnjim danima daruje ne samo prirodni zaklon već i lepezu mirisa Mediterana s bogatim ozonskim osveženjem. Osim što izlazi na sopstvenu, lepo uređenu i suncobranima i ležaljkama opremljenu plažu, gostima daruje i lepotu užitka laganog koračanja prelepo osmišljenim šetalištem s prirodnom hladovinom ali i diskretnim osvetljenjem u noćnim satima uz obalu mora s kojeg dopiru šumovi talasa.

turska-2-1

Udaljen je 90 kilometara od vazdušne luke Dalaman i 135 kilometara od aerodroma Bodrum što je, zarad dužine autubuskog transfera (sat i 15 minuta), uslovno jedini minus odmora. Zbog svega agencija Big Blue je svojim gostima nudi i mogućnost individualnog transfera od aerodrome do hotela. Ako je ovo mana onda je blizina centra grada Marmarisa (6 km i dva km od Ičmelera), u kome se događanja smenjuju kao na traci, vrlina ovog hotelskog kompleksa koji u mnogim segmentima ponudom nadmašuje cenu aranžmana.

Hotel je zapravo praktičan i po mnogo čemu idealan spoj celine nekoliko objekata razastrtih na površini od skoro 70.000 kvadratnih metara. Prostorom dominira arhitektonski nenamtljiva glavna zgrada sa nekoliko stotina soba, dok je istinski ukras hotelski vila deo sa 107 standardnih, 43 dvosobne femili i 12 superior soba vrhunski opremljenih po zahtevima savremenog gosta. Osim kupatila sa fenom za sušenje kose, deo inventara su i fiksini telefon, TV aparat, centralni klima uređaj, besplatan mini-bar i sef, kao i bežična internet konekcija.

turska-3-1

Raj je i za decu kojoj je pored dečjeg menija u restoranima na raspolaganju i dečji bazen s toboganom, igralište, mini-klub… I odrasli su u poziciji da slobodno vreme potroše na u čemu uživaju. Boćanje, teniski tereni, stoni tenis, teretana ili odbojka na plaži mogu da upotpune dan odmora, baš kao i korišćenje turskog kupatila ili uživanje na aerobiku odnosno akvabik vežbanju. U večernjim satima, do ranih jutarnjih, radi i hotelska diskoteka u kojoj se sluša dobra muzika i uživa u spektru pažljivo odabranih pića

Dva glavna restorana služe doručak, ručak i večeru po principu švedskog stola i u all inclusive konceptu. Suvišno je naglašavati koliko je izbor vrhunski pripremljenih jela magičan. Sve dopunjuje i izbor jela u pet a la carte hotelskih restorana kao i uživanje u jednom od pet hotelskih barova dobro raspoređenih po kompleksu što uz diskretni šarm i maksimalnu profesionalnost osoblja boravak u ovom hotelu čini nezaboravnim.

Sve informacije saznajte OVDE.

Autor: Big Blue/Promo
Foto: Promo