Početna Travel Club Uživajte u aktivnom odmoru na golf terenima u Žablju

Uživajte u aktivnom odmoru na golf terenima u Žablju

Golf Centar se nalazi u najpitomijem delu vojvođanske ravnice, naslonjen na desnu obalu panonske lepotice Tise, u neposrednoj blizini Carskog lovišta i Carske bare. Smešten je neposredno uz magistralni put Novi Sad – Zrenjanin, u opštini Žabalj, i udaljen svega 100km od Beograda, 30km od Novog Sada, 130km od Subotice i 10km od Zrenjanina.

Reka Tisa, biser vojvođanske ravnice, u ovom delu svog plovnog puta, okružena je pitomim pašnjacima i bogatim ribnjacima, što u mnogome krasi i zaokružuje ambijentalnu celinu Golf Centra. Golf Centar se prostire na površini od 45 hektara. U okviru ovog kompleksa nalazi se izgrađen golf teren sa 9 polja dužine 2.701 m (5.402m) i par 36 (72), Driving Range sa uređenim i opremljenim trenažnim boksovima, putting green, chipping green, pitching green i Club house sa recepcijom, klupskim salonom, članskom kancelarijom i terasom smeštenom u srcu Golf Centra.

Teren je urađen po svetskim standardima, počev od dizajna, sistema za navodnjavanje (Hanter), travnatih smesa, pa sve do prirodnih i veštačkih golf prepreka (jezerca, peščane prepreke, zasadi, biotop). Teren je izuzetno interesantan i iziskuje maksimalnu koncentraciju i preciznost. Svako ko na ovom terenu napravi svoje prve korake u golfu, moći će da se takmiči na bilo kom terenu na svetu.

Izvor i foto: Turistička organizacija Vojvodine