Početna Travel Club Za nezaboravno letovanje: Turski hoteli iz ponude agencije Big Blue – SAMARA...

Za nezaboravno letovanje: Turski hoteli iz ponude agencije Big Blue – SAMARA HOTEL 5* Bodrum

Samara (1)

Samara hotel ili mesto dobrog odmora. Pet zvezdica, all inclusive koncept, kvalitetna usluga, najbolje ocene na internet portalima…
I apsolunto zadovoljstvo na svakom koraku u mnogo čemu bajkovitog kompleksa koji zauzima površinu od 70.00 kvadratnih metara sa sadržajima za sve ukuse. Nekoliko zgrada okruženih bujnim zelenilom čini atraktivnu celinu uz mogućnost apsolutne izolovanosti ili prijatnog druženja u zavisnosti od ličnih sklonosti.

Nalazi se na obali Egeja, u Bodrumu ili još preciznije u zalivu Torba koji ukrašava prelepa peščana plaža, udaljenom osam kilometara od grada koji turistima daruje bezbroj atraktivnih sadržaja i uzbuđenja.

Razglednica ovog živopisnog primorskog mesta ukrašena je jednostavnim belim kućama i vetrenjačama uz bogatstvo tradicije s neformalnim dnevnim i uzbudljivim noćnim životom. Velika marina s usidrenim luksuznim jahtama i guletima mali je praznik za oči a duhovna zadovoljstvo je bez dileme obilazak srednjovekovne tvrđave Svetog Petra.

Samara (2)

Uz brojne restorane, noćne klubove i diskoteke život u ovom gradu traje do ranih jutarnjih časova. Treba znati i to da je Bodrum adresa nadaleko čuvene diskoteke Halikarnas koja prima čak 5.000 ljudi.

U zaštitini znak vrhunskog kvalitete Bodruma spada i hotel Samara s ekskluzivnošću koja očarava. Maksimalno komforne sobe sa svim modrenim sadržajima i room servisom se u celoj priči na neki način podrazumevaju. I svi drugi sadržaji uz elegantna i nenametljiva ahitektonska rešenja daruju crtu posebnosti ovom kompleksu ukrašenom zelenilom i opuštajućim cvetnim aranžmanima.

Samara (3)

Spoljašni i unutrašnji bazen, fitnes i spa centar, tursko kupatilo i sauna, programi aerobika i akvabika, teretana i tereni za mali fudbal, košarku, odbojku i tenis odnosno mini gol pravi su izazov za brojne goste. Najmlađa populacija takođe ima na raspolaganju svoj kutak sreće. Jedan je prelepi dečiji bazen, drugi igralište a treći mini-klub s zanimljivim i edukativnim programima.

Glavni i dva a la kart restorana s turskim i ribljim specijalitetima, odnosno šest barova sjajno raspoređenih duž kompleksa takođe su dimenzija kvaliteta ovog hotela čiji je ukras i atraktivna peščana plaža sa za goste besplatnim ležaljkama, suncobranima i peškirima.

Više informacija saznajte OVDE!

Tekst: Promo
Foto: Promo