Početna Travel Club Zimska fantazija u Novom Sadu

Zimska fantazija u Novom Sadu

0

Turistička organizacija Grada Novog Sada započela je kampanju pod nazivom „Zimska fantazija u Novom Sadu“ u okviru koje će se kroz istoimeni video spot za TV i drugih dodatnih 12 video spotova za društvene mreže prikazati turistička ponuda i dešavanja u gradu u vreme zimskog perioda i praznika u Novom Sadu.

Takođe, na nekoliko radio stanica u Srbiji, slušaoci će moći da čuju reklamni spot kojim ih pozivamo da u vreme novogodišnjih praznika Novi Sad bude njihova destinacija za odmor.

Prema podacima o uplati boravišne takse u Novom Sadu za period januar – oktobar, zabeležena je uplata u visini od 43.333.560,96 dinara, što predstavlja porast u odnosu na isti period prošle godine za 7,03%.

Na osnovu podataka dobijenih od hotela i drugih objekata za smeštaj, u Novom Sadu su u oktobru 2019. najviše noćenja ostvarili turisti iz Srbije, zatim iz zemalja iz regiona (Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore Makedonije), Kine, Nemačke, Poljske, Ruske federacije.

Najveći broj turista koji je posetio naše info centre, dolazi nam iz Nemačke, zatim Francuske, Rusije, Kine, Velike Britanije, Španije, Turske, Holandije, Italije, Hrvatske. Interesantno je spomenuti da su nas u oktobru posetili i gosti iz Indije, Tajlanda, Indonezije, Južne Koreje, Brazila, Argentine…
Novi Sad je grad u kojem se obeležavaju dva Božića i dve Nove godine, a pregrštom čarobnih zimskih dešavanja, radosti, srećnih trenutaka, darivanja i ljubavi pretvaraju hladni decembar i januar u toplu i magičnu Zimsku fantaziju, u neponovljivo iskustvo koje treba doživeti.

Šta vas to sve očekuje u Novom Sadu u ovim magičnim, prazničnim danima možete videti na linku OVDE.

Izvor i foto: TONS