Početna Usvoji me! Humanitarno druženje “Paketić za gladnog drugara”

Humanitarno druženje “Paketić za gladnog drugara”

kuca

Udruženje Spans, FK “Vojvodina” i Berliner Pub pozivaju sve ljude dobre volje na humanitarno druženje “Paketić za gladnog drugara”.

“Družite se sa fudbalerima Voše i nasim štićenicima, fotkajte se sa vašim idolima i budite humani. Ulaz na druženje i fotkanje je paketić za napuštene kuce i mace o kojima brine naše udruženje. Trenutno hranimo oko 60 životinja koje nemaju nikog osim nas, a rezerve hrane se alarmantno bliže kraju… Pomozite i obradujte ih. Sadržaj paketića odaberite sami, a najpotrebnije su granule za odrasle pse, za štence, granulice za mačke, konzervirana hrana (za pse i za mace), posip za mačke, vlažne maramice i bebi kreme za Gagu, gumene rukavice, povoci i ogrlice, sredstva protiv buva i krpelja i tablete protiv glista, i sve sto mislite da može da posluži životinjama o kojima brinemo.
Ko koliko može i želi i samo da znate, oni su bili jako dobri ove godine. Budite njihov Deda Mraz”, stoji u saopštenju organizatora.

Ako fizički ipak ne možete doći, a želite da budete deo ove male akcije, pomoć možete poslati na račun udruženja 355-0003200069025-35.

Lokacija dobro poznata – Katolička porta br. 2, dobro poznat lokal koji vas sada već tradicionalno i gostoljubivo prima bilo da ste na dve ili četiri noge!
Tako da ste dobrodošli sa svojim kućnim ljubimcima!