Početna Sport “Vojvodina” na Finalnom turniru Kupa Srbije u odbojci

“Vojvodina” na Finalnom turniru Kupa Srbije u odbojci

0

odbojka,-ok-vojvodina_660x330

Mesto na završnom turniru Kupa Srbije odbojkaši “Vojvodine” obezbedili su ponovo slavivši maksimalnim rezultatom protiv “Kosovske Mitrovice”. Rivala su u prvom setu zaustavili na 16, u drugom na 22, a u trećem na 19 poenu.

Najveći otpor izabranici trenera Miloša Markovića pružili su u drugom setu kada su u dva navrata uz greške “Vojvodine” imali tri poena prednosti.

Izbarnici Strahinje Kozića, koji je šansu dao igračima sa manjom minutažom, taj minus nadoknadili su agresivnim i preciznim serivisima. Tok igre u neparnim setovima bio je u rukama domaćina.

Svakako da je bilo važno da uđemo u meč skoncentrisani bez potcenjivanja, jer Kosovska Mitrovica nije za potcenjivanje. Svi mladi igrači koji su igrali, odradili su posao, mislim korektno. Idemo na zasluženu pauzu i na finalni turnir Kupa – zadvoljan je plasmanom prvotimac “Vojvodine” Miran Kujundžić.

Bez obzira i na drugu ubedljivu pobedu “Vojvodine” trener “Kosovske Mitrovice”, Miloš Marković zadovoljan je igrom svog tima, koji se trudio da u dvomeču sa novosadskim sastavom ostavi što bolji utisak.

Jednostavno ovo je naš maksimum, mislim da se ekipa dostojno pokazala ovde i pokazala kvalitet koji je za nas dovoljan u našoj ligi koju igramo i u našem rangu takmičenja. Jednostavno vidi se kvalitet “Vojvodine”, ekipa je napravljena da bude šampion, da osvoji oba trofeja – rekao je posle meča kapiten OK “Kosovske Mitrovice” Marko Nikolić.

Kao i sve utakmice u Kupu Srbije i meč između “Vojvodine” i “Kosovske Mitrovice” počeo minutom ćutanja odavanjem pošte preminulom odbojkašu Dejanu Brđoviću.

Izvor: RTV
Foto: ok vojvodinafacebook.com/Odbojkaški-klub-Vojvodina