Početna Gradske teme Održana prva sednica Gradskog veća u novom mandatu

Održana prva sednica Gradskog veća u novom mandatu

0

sednica

Danas je održana prva sednica Gradskog veća Grada Novog Sada kojom je predsedavao gradonačelnik Miloš Vučević koji je na tu funkciju izabran po drugi put.

Sednici održanoj u Gradskoj kući su, pored gradonačelnika, prisustvovali i njegov zamenik Srđan Kružević, član Gradskog veća za budžet i finansije Aleksandra Radak, član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević, član Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Tihomir Nikolić, član Gradskog veća za upravu i propise Milan Đurić, član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković, član Gradskog veća za saobraćaj i puteve Aleksandar Kravić, član Gradskog veća za obrazovanje Vladimir Jelić, član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić, član Gradskog veća za zdravstvo Zoltan Horvat, član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin i član Gradskog veća za urbanizam i zaštitu životne sredine Mira Radenović.

Predstavnici lokalne izvršne vlasti, odnosno članovi Gradskog veća, izabrani su na funkcije na sednici Skupštine grada u petak 1. jula 2016. godine.

Autor: Nshronika
Foto: Grad Novi Sad